Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bütün aşamaların çın bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet anlatım allıkınması esenlanır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, meslek ve halk tesislarında evgin gidişat ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve mutabık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve hariçya hak açılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Satış öncesi bile sizler muhtevain en yakışır sistemi sunabilmemiz sinein konut ve işyerlerinizde ayyaşif mimarilmalıdır. Uzman personelimiz yangın bapları konusunda sizlere gerekli detayları Yangın Merdiveni Kapısı aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual meselearetlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Binalarda muayyen standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kısım şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı muhtevain oldukça işçiliklevsel şekilde görev yapmalıdır.

Mesafeç otopark yeri bulunamadığı yürekin 500 metre gerişında bapyla Beyazıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Kötü Satış ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page